Hordeuren op maat

Je bent opzoek naar de geschikte hordeur op maat. Welke hordeur je nodig hebt voor jouw situatie kan soms lastig zijn om vast te stellen. Onze specialisten komen bij je langs om samen een passende oplossing te zoeken en de juiste maten op te meten.

Bekijk hieronder verschillende situaties met passende producten om een impressie te krijgen van verschillende oplossingen. Staat jouw situatie er niet bij? Geen enkel probleem!

Neem vrijblijvend contact op om samen de perfecte oplossing te vinden.

Hordeuren geschikt voor houten kozijn

Bekijk ons assortiment voor houten kozijnen

Plisséhordeur in schuifpui in RAL7044.

Hugo Originele Plissé hordeur

Vaste hordeur Plisse

Hugo Vaste hordeur plissé

Hugo Vaste hordeur

Hordeuren geschikt voor kunststof kozijn

Bekijk ons assortiment voor kunststof kozijnen

Hugo Inzet plissé hordeur

Hugo Splendid plissé hordeur

Hugo Originele plissé hordeur

Maak vrijblijvend uw afspraak hier

Hugo’s Horren komt vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de beste oplossing!

Hordeuren op maat van Hugo’s Horren

Elke deurkozijn is uniek en zijn er in vele kleuren en maatvoeringen. Met Hugo’s Horren helpen we graag bij het vaststellen van alle nodige gegevens om de perfecte hordeur op maat bij u te leveren en te monteren. Zo kunt u snel zorgeloos genieten van de frisse lucht zonder ongenodigde gasten zoals muggen en vliegen.

Waarom een hordeur op maat van Hugo’s Horren?

Het kan soms lastig zijn te bepalen welke type hordeur het beste past in uw specifieke situatie. We nemen deze onzekerheid graag weg door samen met u te kijken naar de beste oplossing en het meetrisico bij ons neer te leggen. We meten de maten in bespreken uw wensen en kunnen u adviseren naar dergelijke opties. Met deze informatie kunnen we direct een offerte met u delen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Zodra we opdracht van u krijgen de op maat gemaakte hordeuren te leveren gaan we deze direct produceren en proberen deze binnen enkele weken bij u te komen monteren.

Online advies voor een op maat gemaakte hordeur

Wil je direct advies over horren specifiek op jouw kozijn? Stuur ons per Whatsapp foto’s van je kozijn met globale maatvoering. We kunnen op basis hiervan je al een heel goed advies en prijsindicatie geven + foto’s sturen hoe we dit bij andere klanten hebben gedaan. Makkelijk toch?

Voordelen van hordeuren op maat van Hugo’s Horren

Hordeuren van Hugo’s Horren hebben veel voordelen. We hebben ze hieronder op een rij gezet.

  • Ventilatie: De perfecte balans tussen de frisse lucht van buiten en de bescherming van ongedierte.
  • Houdt ongedierte buiten: De hordeuren zorgt voor 100% sluiting voor ongedierte. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken voor ongenodigde gasten zoals vliegen en muggen.
  • Op maat gemaakt: Alle hordeuren worden op maat gemaakt zowel in maatvoering als kleur zodat deze perfect aansluit op jouw situatie.
  • Esthetisch: Naast dat de horren heel functioneel zijn kunnen ze ook stijlvol zijn. Door deze aan te passen op je huidige kozijn is dit een toevoeging aan je huis.
  • Veiligheid: Is dan misschien niet veel maar voor een indringer toch een extra obstakel zomaar je huis binnen te treden.
  • Zorgt voor een goede nachtrust: Frisse lucht is goed voor je nachtrust. Daarnaast kan je d.m.v. op maat gemaakte hordeuren ongestoord doorslapen zonder gestoord worden door een mug. Dit draagt uiteindelijk ook bij aan je gezondheid.
  • Houdt interieur langer goed: Vliegen en motten kunnen je meubilair wel degelijk aantasten door deze op te eten of op te poepen. Dit voorkom je met horren van Hugo en kun je langer genieten van je meubilair.
  • Houdt pollen tegen: Super fijn voor mensen die last hebben van hooikoorts. Veel horren van Hugo’s Horren zijn ook uit te voeren met pollengaas. Hierdoor hou je ook de kleinste pollen buitenshuis.

Dubbele hordeur voor openslaande (tuin) deuren

Wanneer je dubbele openslaande tuindeuren hebt is het heerlijk om deze ook zonder zorgen op te kunnen gooien. Een geweldige balans tussen buiten en binnen zeker op een mooie zomer avond. Met de dubbele plissé hordeur van Hugo’s Horren maken we deze volledig op maat voor jou specifieke kozijn. We zorgen ervoor dat deze goed past bij jouw situatie en dat het er esthetisch prachtig uitziet. Super functioneel en makkelijk in gebruik.

Plissé hordeur op maat in schuifpui

Een plissé hordeur is de oplossing voor een schuifpui. In de regel wordt deze tussen de kozijn van het niet bewegende deel van de schuifpui geplaatst. We kunnen de hordeur in iedere gewenste RAL kleur op maat maken. Hierdoor lijkt het een geheel met je kozijn en valt de hordeur nauwelijks op!

Vaste hordeur op maat

De Vaste Hordeur van Hugo’s Horren is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elegante en effectieve oplossing voor raam- en deurbeveiliging. Deze hordeur is vervaardigd uit sterk en op maat gezaagd aluminium, wat zorgt voor optimale bescherming en duurzaamheid. Dankzij de scharnieren aan één kant en een magneet aan de andere kant sluit de hordeur gemakkelijk en stevig op het kozijn.

Met standaard één schopplaat en de mogelijkheid om meerdere schopplaten bij te bestellen in stappen van 30 cm, biedt de Vaste Hordeur aan alle eisen en wensen. De handgreep op de middenbalk maakt het openen en sluiten van de deur eenvoudig en snel.

De robuuste profielen maken de Vaste Hordeur geschikt voor buitenplaatsing. Alle profielen worden op maat gezaagd en zijn verkrijgbaar in vijf standaard RAL-kleuren. Voor wie op zoek is naar een unieke uitstraling, biedt Hugo’s Horren de mogelijkheid om een afwijkende RAL-kleur te kiezen.

Met één schopplaat als standaard en de mogelijkheid om extra schopplaten bij te bestellen, is de Vaste Hordeur een uitstekende optie als klapdeur. Laat Hugo’s Horren u een hordeur op maat leveren, die aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet.

Hordeuren op maat bestellen bij Hugo’s Horren

Hordeuren bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. We komen bij u op locatie kijken naar de kozijnen waar u graag horren wilt hebben. We meten deze in, geven u advies en kunnen direct een prijsvoorstel overhandigen. In ons service gebied komen we zelfs geheel vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Hierna komen we het ook netjes en met uiterste zorg bij u monteren. Zo loopt u geen risico op meetfouten. Horren plaatsen doen we bijvoorbeeld in: ArnhemDoetinchemZevenaarDuivenNijmegen, Huissen, Elst, Lent etc.