Horren op maat

Je bent opzoek naar horren op maat. Welke hor je nodig hebt voor jouw situatie kan soms lastig zijn om vast te stellen. Onze specialisten komen bij je langs om samen een passende oplossing te zoeken en de juiste maten op te meten.

Heeft uw kozijn een bijzondere kleur? Geen probleem, geen kleur is te gek! Onze producten kunnen in elke RAL-kleur naar keuze geproduceerd worden.

Bekijk hieronder verschillende situaties met passende producten om een impressie te geven van verschillende oplossingen. Staat jouw situatie er niet bij? Geen enkel probleem! Er is vrijwel altijd een oplossing mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op om samen de perfecte oplossing te vinden.

Draaikiepraam

Bekijk producten voor een draaikiepraam kozijn.

Dakraam

Bekijk producten voor uw dakraam.

Naar buiten draaiend raam

Bekijk producten voor een naar buiten draaiend raam. 

Maak vrijblijvend uw afspraak hier

Hugo’s Horren komt vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de beste oplossing!

Horren op maat van Hugo’s Horren: De perfecte oplossing voor elk raam

Bij Hugo’s Horren geloven we dat elk raam uniek is en een hor op maat verdient. Onze horren zijn speciaal gemaakt om te kunnen ventileren zonder dat er ongedierte binnenkomt, en dat zo onopvallend mogelijk. Er zijn veel verschillende type horren op maat passend bij verschillende kozijnen. Voor elk kozijn hebben we een passende hor op maat.

Voordelen van horren op maat

Er zijn een aantal voordelen van op maat gemaakte horren, namelijk:

Past perfect

Op maat gemaakte horren zijn speciaal aangepast van maatvoering tot kleur op jouw raam of deur. Hierdoor zullen ze perfect passen.

Ventileren van de ruimte

Het ventileren van je ruimte met frisse lucht is erg belangrijk. Voor veel dingen zoals gezondheid voor jezelf maar ook je interieur. Daarnaast draagt deze ventilatie en frisse lucht ook positief bij je nachtrust.

Houdt ongedierte buiten

Horren op maat speciaal gemaakt om ongedierte zoals vliegen, muggen maar ook muizen buitenshuis te houden. Met de horren van Hugo’s Horren kun je genieten van een insecten vrij huis.

Horren op maat in verschillend type gaas mogelijk

Er zijn verschillende type gaas mogelijk in de horren zoals geplisseerd- , standaard zwart/grijs, pollen- en petscreen gaas.

In alle RAL kleuren mogelijk

We kunnen de horren op iedere gewenste RAL-kleur op maat maken. Hierdoor kun je de hor aanpassen op dezelfde kleur als je kozijn waardoor het een geheel lijkt.

Verbeterde veiligheid

Een hor op maat is er dan niet misschien niet voor bedoeld maar een hor blijft een extra obstakel voor andere mogelijke indringers. Hierdoor is het een extra drempel voor bijvoorbeeld inbrekers om een ruimte van buiten binnen te treden.

Makkelijk onderhoud

Horren van Hugo’s Horren zijn bestand tegen alle vier seizoenen zeer onderhoudsvriendelijk. Het schoonmaken van een hor is dan ook heel makkelijk.

Soorten horren voor elk raam en deur

Bij Hugo’s Horren bieden we een brede selectie van horren voor elk raam, waaronder:
  • Horren voor dakraam
  • Naar buiten draaiende raam horren
  • Hordeuren
  • Horren voor draaikiepramen

Hordeuren op maat

Ook maakt Hugo’s Horren hordeuren op maat. Passend in vrijwel elke situatie. Of u nou een schuifpui, dubbele openslaande tuin deuren of een normale draaideur hebt er is altijd een oplossing. Een veelgebruikt systeem is de plissé hordeur die we in iedere gewenste kleur kunnen maken. Hierdoor perfect aan te passen op je huidige kozijn.

Verschillende soorten gaas voor de klemhor

De klemhor is verkrijgbaar in drie verschillende soorten gaas: standaard grijs/zwart gaas, pollengaas en petscreen.

Standaard grijs/zwart gaas

Dit is het standaard type gaas en heeft de beste doorkijk. Het zicht wordt minimaal belemmerd, wat zorgt voor een maximale ervaring van het uitzicht naar buiten. Dit type gaas is hoogwaardig van kwaliteit en is geschikt voor gebruik door de vier seizoenen.

Pollengaas

Als je last hebt van hooikoorts, wordt aangeraden om de horren op maat uit te voeren met pollengaas. Dit type gaas heeft een grotere dichtheid en de gaatjes zijn kleiner dan bij standaard gaas. Hierdoor worden pollen van buiten tegengehouden.

Petscreen

Petscreen is een type gaas dat 7 keer sterker is dan standaard gaas. Dit is te danken aan het gebruik van robuuster materiaal. Zoals de naam al aangeeft, is het gaas bestand tegen huisdieren en houdt het niet alleen ongedierte buiten, maar ook je huisdieren binnen.

Full service meten en monteren: hoe werkt dat bij Hugo’s Horren?

Horren op maat bestellen bij Hugo’s Horren is heel makkelijk. Neem contact op voor een inmeet afspraak. Een expert van ons komt bij je thuis de exacte maten inmeten en biedt u deskundig advies over de beste oplossing voor uw kozijn. Hierna volgt een offerte, nog steeds vrijblijvend. Als we van u opdracht krijgen gaan we de producten produceren. Wanneer de horren op maat zijn gemaakt en klaar zijn voor montage maken we met u een afspraak. Voor het hele proces van uw aanvraag tot plaatsing kan binnen 4 weken gerealiseerd worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent maatwerk en meetonzekerheden.

Duurzaamheid en onderhoud van horren

Bij Hugo’s Horren gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit materialen voor onze horren, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Onze horren zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen weinig onderhoud, zodat u tientallen jarenlang van ze kunt genieten.

Tips voor het kiezen van het juiste hor

  • Bepaal uw behoeften: bescherming tegen insecten, zonwering, hooikoorts of beide?
  • Overweeg de kleur van uw kozijn: kies een hor die past bij de kleur van uw kozijn.
  • Overweeg de functies: zoals vaste horren, zonder boren/schroeven, etc.
  • Vraag advies bij Hugo’s Horren 

Horren op maat in de regio

Hugo’s Horren hanteert helaas nog een service gebied voor het vrijblijvend inmeten en monteren van horren op maat. Zelf is Hugo’s Horren gevestigd in Pannerden waaruit we veelal actief zijn in de omgeving Arnhem, Doetinchem, Zevenaar, Duiven, Nijmegen, Huissen, Elst, Lent etc om horren te plaatsen.

Veelgestelde vragen over horren op maat

Bij Hugo’s Horren staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over horren op maat:

Hoe nauwkeurig moeten mijn maten zijn?

Onze professionals nemen nauwkeurige maten en passen de horren perfect op uw ramen aan, zodat er geen gaten, scheuren of overlap zijn.

Hoe lang duurt het om horren op maat te maken en te installeren?

De levertijd varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van de bestelling, maar we streven ernaar om binnen enkele weken te leveren en te installeren.

Wat zijn de kosten van horren op maat?

De kosten hangen af van het type hor, de grootte en het aantal ramen, maar wij bieden concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice.

Komen jullie vrijblijvend inmeten?

Ja, binnen ons service gebied komen we geheel vrijblijvend inmeten. Woont u buiten ons service gebied? Stuur ons dan foto’s zodat we op afstand een voorstel kunnen maken.

Inspiratie: Horren in verschillende interieurstijlen

Zien hoe we horren hebben geplaatst in allerlei situaties? Bekijk dit op onze inspiratie pagina. Hier hebben we een greep gedaan uit onze eerdere projecten. Daarnaast kunt u ons ook vinden op instagram @hugoshorren waar ons portfolio op gepost wordt.