Horren laten plaatsen in Zevenaar

Horren laten plaatsen in Zevenaar is met de service van Hugo’s Horren nog nooit zo makkelijk geweest. Onze experts komen vrijblijvend bij je thuis en hebben een aantal voorbeeld producten bij zich. Samen met jou lopen we langs de deuren en ramen waar je graag een hor zou willen hebben. We bespreken de mogelijkheden en geven advies. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe het er in jouw situatie uit zal gaan zien. Vervolgens meten we de kozijnen in en met deze informatie kunnen we je direct een prijsindicatie geven. Zo weet je direct waar je aan toe bent bij het laten plaatsen van horren.

Maak vrijblijvend een afspraak in Zevenaar!

Email

info@hugoshorren.nl
www.hugoshorren.nl

Telefoon

026 – 234 03 20

Gegevens

Aerdtsestraat 46, Pannerden
KvK: 74765248

Voordelen van het laten plaatsen van horren of hordeuren

Het blijft maatwerk en een foutje is snel gemaakt. Wil je zeker weten dat het past en niet zelf het risico nemen voor eventuele fouten. Laat het dan aan Hugo over! We nemen het volledige risico van inmeten tot en met montage uit handen. Zo weet je zeker dat het altijd past en kom je niet voor verrassingen te staan bij het laten plaatsen van horren en of hordeuren. Wel zo makkelijk toch!

Voorbeeldjes

Voorbeeldjes

Voorbeeldjes

Voorbeeldjes

Voordelen van het laten plaatsen van horren en hordeuren

Het blijft maatwerk en een foutje is snel gemaakt. Wil je zeker weten dat het past en niet zelf het risico nemen voor eventuele fouten. Laat het dan aan Hugo over! We nemen het volledige risico van inmeten tot en met montage uit handen. Zo weet je zeker dat het altijd past en kom je niet voor verrassingen te staan bij het laten plaatsen van horren en of hordeuren. Wel zo makkelijk toch!

Horren inmeten Zevenaar

Stap 1 is het inmeten van de kozijnen of deuren waar je graag een hor wilt hebben. Bij elk type kozijn is een bijpassend hor product. Ofwel, op ieder potje past een hor! We begrijpen dat het bepalen hiervan zonder enige ervaring best lastig kan zijn. Bij het inmeten van de horren nemen we de exacte maten in millimeters die nodig zijn. Zo past het product perfect aan op jouw kozijn. Daarbij kunnen we de producten in iedere gewenste kleur laten maken. Zo kun je ongestoord het huis ventileren zonder dat daar ongedierte bij naar binnen komt. De experts van Hugo’s Horren geven je hier graag advies in bij het laten plaatsen van horren in Zevenaar.

Horren laten monteren in Zevenaar

We komen de op maat gemaakte horren bij je thuis monteren. Deze worden zorgvuldig verpakt en vervoert. U hoeft enkel de deur voor de Hugo monteur te openen. Alle raamhorren kunnen van binnenuit worden gemonteerd. Hierdoor zijn erg geen steigers of ladders nodig.

Horren in iedere gewenste RAL kleur

Bij Hugo’s Horren kunnen we alle hor producten in iedere gewenste RAL kleur laten maken als dat jij wilt. Hierdoor is het bijvoorbeeld mooi om exact dezelfde kleur als jouw huidige kozijn aan te houden zodat de hor mooi ‘wegvalt’. Of om aan te passen op je interieur. Voor ieder wat wils.

Waarom horren laten plaatsen door Hugo’s Horren?

We kunnen het gehele proces van inmeten tot en met de montage van horren en hordeuren voor je uit handen nemen. Hierbij nemen we jouw wensen en behoefte mee in het advies van de juiste producten. We nemen hiervoor ook voorbeeldproducten mee. We houden graag de vaart erin en willen dat je z.s.m. je huis kan ventileren zonder ongedierte dat naar binnen vliegt. We kunnen dit hele proces binnen drie à vier weken afronden.

Deze klanten in Zevenaar gingen je voor

We hebben in Zevenaar al een hoop opdrachten mogen voltooien. Daar zien we natuurlijk ook een wel trots op! Op onze inspiratie pagina hebben we klantsituaties voor je op een rij gezet! Is dit wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het laten plaatsen van horren in Zevenaar?

Het duurt ongeveer 3 tot 4 weken tot we de horren bij je thuis kunnen komen monteren. Dit is ook afhankelijk of de producten in speciale kleur gespoten moet worden.

Hoe lang duurt het laten monteren van horren & hordeuren?

Het plaatsen van raamhorren is vaak binnen 10 min geregeld. Het plaatsen van een enkele hordeur kan binnen 20 min worden voltooid. Een dubbele hordeur voor bijvoorbeeld tuindeuren kunnen binnen 30 minuten worden gemonteerd.

Zit er garantie op de horren bij het laten plaatsen van horren?

Ja, standaard zitten op alle producten van Hugo’s Horren een garantie van 1 jaar. Hierna kunnen producten ook gerepareerd worden. Wanneer dit buiten het garantietermijn valt zitten hier reparatiekosten aan verbonden.

Waar zitten jullie gevestigd?

We zitten officieel gevestigd in Pannerden aan de Aerdtsestraat 46. Hier hebben we ons postadres, kantoor en magazijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op!