Hoe gaat een vrijblijvend adviesgesprek in zijn werk?

De voordelen van een inmeetafspraak bij Hugo:

N

Alle hulp bij de juiste product- en kleurkeuze

N

Altijd persoonlijk contact met een van onze adviseurs

N

Fysieke voorbeeldproducten

N

100% meetzekerheid

N

Direct een offerte

N

Geheel vrijblijvend

Horren laten inmeten

Wat kan je verwachten van de afspraak?

We zouden je graag willen uitnodigen voor een vrijblijvende afspraak, bij jou thuis! Tijdens deze afspraak zal een van onze collega’s je alles uitleggen over de horren die voor jouw woning geschikt zijn. Samen lopen we door de woning en bespreken welke ruimtes je graag voorzien wilt hebben van horren. Hierbij kijken we naar welk product het beste aansluit bij de stijl en functionaliteit van jouw woning, welke kleur het beste past en nemen we nauwkeurig de maten op.

Als we alle informatie hebben, maken we direct een prijsberekening voor je. We sturen deze nogmaals via e-mail naar toe, zodat je alles rustig nog een keer kunt doorlezen.

En na de afspraak?

Nadat we akkoord hebben gekregen op onze offerte gaan we direct aan de slag om jouw op maat gemaakte horren te produceren. We produceren deze met de grootste zorg en aandacht in Nederland.

Als de producten klaar zijn voor montage, komen we bij je langs om de producten zorgvuldig te monteren. We willen er zeker van zijn dat alles er perfect uitziet en werkt. Na de montage, lopen we samen nogmaals langs de kozijnen zodat we je alles kunnen laten zien en demonstreren. We willen zeker zijn dat je tevreden bent en dat alles soepel verloopt. Wel zo makkelijk. We streven er altijd naar dit gehele binnen 6 weken te voltooien.

Maak direct een adviesafspraak!

Vul hieronder je gegevens in, zodat we een afspraak met je kunnen maken.

Inmeten en monteren wanneer het u uitkomt!

Wij begrijpen dat u druk bent. Geen probleem! Wij komen op tijdstippen dat u het beste uitkomt. Ook in het weekend en in de avond uren!

Erkend van Hollandse bodem

Hugo’s Horren is een erkend dealer van het merk KeJe, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het produceren van horren en raamdecoratie. De productie van de producten vinden plaats in Dronten.

Door een goede relatie met de producent zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, weten we hoe het productieproces verloopt en assisteert de producent ons om een oplossing te bieden voor de klant.