Hugo splendid plisséhordeur

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7021
RAL7016
RAL6009
RAL5011

Aluminium

2900 MM (max) x 1800 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Hugo Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

Net als bij de originele plisséhordeur, is deze deur uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Voor een op de dag montage wordt de KeJe Splendid Plisséhordeur voorzien van een op maat gemaakte op de dag set met in verstek gezaagde hoeken. Wat dit product zo uniek maakt, is dat het compleet geruisloos is bij het openen en sluiten van de deur. De deur is namelijk voorzien van touwspanning wat er voor zorgt dat het product nagenoeg stil is!

De Splendid Plisséhordeur kan op elke gewenste stand gepositioneerd worden en is leverbaar in 9 standaard RALkleuren. Uiteraard is tegen meerprijs iedere RALkleur mogelijk. De deur wordt standaard geleverd met een rechte, aluminium ondergeleider, maar is ook leverbaar met een schuine, aluminium ondergeleider.

Maak je afspraak hier

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Of mail ons op: info@hugoshorren.nl

“Wij hebben ontzettend veel plezier van de horren. De omgang met de heren was erg prettig!”

Dirk Methorst

Klantreactie

“Binnen een maand hebben de jongens van Hugo’s horren mijn slaapkamer en badkamer voorzien van horren, het ging erg vlot en daar was ik blij erg blij mee”

Melissa Scholten

Klantreactie

“Hugo’s kwam vrijblijvend mijn ramen inmeten en stelde direct een offerte op. Dit ging super snel.”

Mark Rutjes

Klantreactie