Over Hugo’s Horren

Wat begon als studieopdracht is uitgelopen tot een echt bedrijf. Hugo’s Horren is ontstaan tijdens de studie Ondernemerschap en Retail management in Nijmegen. Waarin Hugo’s Horren werd opgericht onder begeleiding van docenten. Een super mooie kans en opdracht die wij met beide handen hebben aangepakt.

Hugo’s Horren biedt de hoogste kwaliteit in horren en raamdecoratie. Er wordt maatwerk en precisie vereist in dit vak. Om dit onder de knie te krijgen hebben wij veel mogen leren van de stiefvader Jan van Sian die al 40 jaar in het kozijnen vak zit. Wij verzamelden leads en samen met Jan bezochten we vol enthousiasme de leads waarbij we alle fijne kneepjes van het vak mochten leren van inmeten tot en met monteren.

Met de kennis van de studie in combinatie met de ervaring en precisie van maatwerk wil Hugo’s Horren uw huis insectenvrij houden. Ook willen wij het voor u gemakkelijk maken door het gehele proces van inmeten tot en met monteren uit handen te nemen. Wij streven naar gemak, kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs.

We hopen dat u vindt wat u zoekt. Neem vandaag nog contact op via bovenstaand contactformulier of onderstaande gegevens om een vrijblijvende afspraak met ons te maken!

026 234 03 20

info@hugoshorren.nl

Aerdtsestraat 46, Pannerden