De Hugo Lamella

RAL kleuren Lamella raamdecoratie

Aluminium

2000 MM (max) x 1200 MM (max)

De Hugo Lamella is een nieuw type raamdecoratie. Het systeem is ontwikkeld voor plaatsing in kunststof kozijnen maar ook mogelijk voor houten en aluminium kozijnen. De Hugo Lamella is een combinatie van een jaloezie en shutter ineen. 

De Hugo Lamella kan worden gekanteld middels een greep die om de lamel is bevestigd. Door dit ideale systeem hangen er geen losse touwtjes voor de lamellen en ziet de raamdecoratie er superstrak uit. 

 

Op maat gemaakt en praktisch

 

De Hugo Lamella is leverbaar in een breedte van 30mm en 40mm en is verkrijgbaar in maar liefst 14 RAL kleuren. De Lamella is geplaatst in een aluminium frame en wordt m.b.v. magneet staalband op de glaslatten van het kunststof kozijn geplaatst. Hierdoor kunnen de shutters eenvoudig worden weggehaald en teruggeplaatst als bijvoorbeeld de ramen moeten worden schoongemaakt. Boren in het kozijn komt niet ter pas!

De Lamella is leverbaar in 14 RAL kleuren waardoor er voor elk interieur een geschikt kleurcombinatie is te vinden. Het aluminium frame is leverbaar in 4 standaardkleuren, Creme wit (RAL9001), Zuiver wit (RAL9010), Verkeerswit (RAL9016) en Antraciet grijs (RAL7016). Andere RAL kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar. De maximale breedte van de Lamella is 1200mm. Maximale hoogte is 2000mm. (Indien de hoogte meer is dan 1200mm wordt voor de stevigheid een extra tussenstijl geplaatst).

Het frame van de Lamella wordt tussen de glaslatten geplaatst waardoor er een vlak geheel ontstaat. Een groot voordeel is dat, bij plaatsing in kiep/kantel kozijnen, de Lamella gewoon blijft zitten.

 

 

 

Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact op!

U kiest zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval door de shutters handmatig in de gewenst positie te plaatsen. De Hugo Lamella is een uniek product en geschikt voor elk interieur. neem contact met ons op voor een informatie of een gratis offerte.

Maak je afspraak hier

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Of mail ons op: info@hugoshorren.nl

“Wij hebben ontzettend veel plezier van de horren. De omgang met de heren was erg prettig!”

Dirk Methorst

Klantreactie

“Binnen een maand hebben de jongens van Hugo’s horren mijn slaapkamer en badkamer voorzien van horren, het ging erg vlot en daar was ik blij erg blij mee”

Melissa Scholten

Klantreactie

“Hugo’s kwam vrijblijvend mijn ramen inmeten en stelde direct een offerte op. Dit ging super snel.”

Mark Rutjes

Klantreactie