Hugo vaste raamhor

RAL9016
RAL9010 
RAL9006 
RAL9001 
RAL7016

Aluminium

1700 MM (max) x 1200 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

De Vaste Raamhor is een insectenwerings product ontwikkeld voor een houten raam, welke naar buiten toe opent. Dit product valt tussen de houten afwerking van het kozijn en wordt gemonteerd door middel van boren of schroeven. De hor kan worden gemonteerd met (draai)wervels of scharnieren, afhankelijk van wat de klant wilt. Wanneer het product wordt voorzien van scharnieren, zullen er twee scharnieren op het frame van de hor worden gemonteerd, welke wordt vastgeschroefd op het kozijn. Op de andere stijl van het kozijn zit een magneet, waardoor het frame zich magnetisch vastklikt. Hierdoor is de hor te openen.

LET OP: Bij draaiwervels zit de hor altijd voor het kozijn.

Daarnaast kan dit product zowel in, als op de dag worden gemonteerd. Afhankelijk van de situatie. De vaste raamhor is leverbaar in drie soorten gaas, namelijk grijs en zwart gaas standaard. Pollengaas tegen meerprijs. Het frame is in verstek gezaagd met uiterst smalle profielen.

Wanneer het raam naar buiten toe opent door middel van een uitzetijzer, dient deze niet voorbij het kozijn te mogen steken. Indien dit wel het geval is, zal dit moeten worden vervangen door een telescoop uitzetter zodat het product gemonteerd kan worden. De vaste raamhor is leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal dit product voorzien worden van een tussenstijl.

Maak je afspraak hier

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Of mail ons op: info@hugoshorren.nl

“Wij hebben ontzettend veel plezier van de horren. De omgang met de heren was erg prettig!”

Dirk Methorst

Klantreactie

“Binnen een maand hebben de jongens van Hugo’s horren mijn slaapkamer en badkamer voorzien van horren, het ging erg vlot en daar was ik blij erg blij mee”

Melissa Scholten

Klantreactie

“Hugo’s kwam vrijblijvend mijn ramen inmeten en stelde direct een offerte op. Dit ging super snel.”

Mark Rutjes

Klantreactie