De Hugo Latende

Hugo Latende keuken

RAL kleuren Lamella raamdecoratie

Aluminium

2000 MM (max) x 1200 MM (max)

De Hugo Latende is een uniek raamdecoratieproduct, namelijk een jaloezie in een frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Dit product wordt door middel van magneet- en staalband bevestigd op het kozijn. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onderlijst, welke kan afwijken van het frame.

 

Op maat gemaakt en praktisch

 

In de kiepstand blijft de Hugo Latende strak tegen het glas zitten. Indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijdert en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

De latende is qua frame leverbaar in vier standaard RAL kleuren frames. Dit product is uitermate geschikt voor badkamers aangezien het product vochtbestendig is.

Het frame van de Lamella wordt tussen de glaslatten geplaatst waardoor er een vlak geheel ontstaat. Een groot voordeel is dat, bij plaatsing in kiep/kantel kozijnen, de Lamella gewoon blijft zitten.

 

 

 

Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact op!

U kiest zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval door de shutters handmatig in de gewenst positie te plaatsen. De Hugo Latende is een uniek product en geschikt voor elk interieur. Neem contact met ons op voor een informatie of een vrijblijvende offerte.

Maak vrijblijvend uw afspraak hier

Hugo’s Horren komt vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de beste oplossing!