Hugo Klemhor

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005

Hout

2200 MM (max) x 1500 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

 

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit product wordt gemonteerd zonder boren of schroeven door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

Houten-, kunststof kozijn

Ook bij een klemhor bestemd voor een houten- of kunststof kozijn, wordt de klemhor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn. de roestvrij stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Bij een klemhor voor een houten,- of kunststof kozijn zal er een borstel rondom het profiel worden geplaatst, wat zorgt voor een afdichting tussen profiel en het kozijn. Bij dit product zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd.

 

De klemhor wordt op maat gemaakt door middel van in verstek gezaagde hoeken. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in vier soorten gaas, namelijk grijs en zwart gaas standaard. Tegen meerprijs is ook pollengaas of aluminium gaas mogelijk. De Klemhor is leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij het product tegen meerprijs ook in een afwijkende RALkleur gespoten kan worden.

Maak je afspraak hier

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Of mail ons op: info@hugoshorren.nl

“Wij hebben ontzettend veel plezier van de horren. De omgang met de heren was erg prettig!”

Dirk Methorst

Klantreactie

“Binnen een maand hebben de jongens van Hugo’s horren mijn slaapkamer en badkamer voorzien van horren, het ging erg vlot en daar was ik blij erg blij mee”

Melissa Scholten

Klantreactie

“Hugo’s kwam vrijblijvend mijn ramen inmeten en stelde direct een offerte op. Dit ging super snel.”

Mark Rutjes

Klantreactie