Hugo Inzetrolhor

RAL9016
RAL9010
RAL9006
RAL9001
RAL8022
RAL7016
RAL6064
RAL6009
RAL5011
RAL3005

Aluminium

2200 MM (max) x 1500 MM (max)

PRODUCT OMSCHRIJVING

 

De Hugo Inzetrolhor is een combinatie van een inzethor en een rolhor in één. Het product is voorzien van een vast aluminium frame, met een vaste bak aan de bovenzijde waar het gaas in opgerold zit. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Het frame is voorzien van één diepte profiel en leverbaar in 10 standaard RALkleuren.

 

De werking van het product is van boven naar beneden, waarbij het product door middel van een trekbalk kan worden bediend. Het gaas zit opgerold in de cassette aan de bovenkant en vastgestikt aan de trekbalk. De zijkanten van het gaas lopen door het profiel heen, maar zitten niet opgesloten. Dit houdt in, dat bij harde wind, het gaas uit de geleiding kan waaien!

In de zijprofielen zit aan beide zijdes een sparing waar de trekbalk onderin zich vastklikt. Om het product weer naar boven te bewegen dienen de twee schuifjes naar binnen te worden gedrukt zodat het product ontgrendeld is.

 

Vanwege de uiterst dunne flens (slechts 0,8 mm), neemt de druk op het beslag van het kozijn bij sluiten niet of nauwelijks toe.

Maak je afspraak hier

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Of mail ons op: info@hugoshorren.nl

“Wij hebben ontzettend veel plezier van de horren. De omgang met de heren was erg prettig!”

Dirk Methorst

Klantreactie

“Binnen een maand hebben de jongens van Hugo’s horren mijn slaapkamer en badkamer voorzien van horren, het ging erg vlot en daar was ik blij erg blij mee”

Melissa Scholten

Klantreactie

“Hugo’s kwam vrijblijvend mijn ramen inmeten en stelde direct een offerte op. Dit ging super snel.”

Mark Rutjes

Klantreactie